Cégünk 2001 évben alakult. Főként szoftverek fejlesztésével foglalkozunk, de fő szakterületünket kiegészítve eszközöket és kellékanyagokat is forgalmazunk.

Két legfőbb termékünk az AMETISZT és a ZAFIR elnevezésű készletnyilvántartó rendszerek, melyeket folyamatosan fejlesztünk. Termékeink igen sokan használják az egész ország területén, de számos partnerünk van külföldön is.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit minél szélesebb körben tudjuk kielégíteni, ezért forgalmazunk mindenféle olyan eszközt is, amelyre egy komplex nyilvántartórendszer kialakításához szükség lehet. Partnereink megvásárolhatnak tőlünk számítógépeket, nyomtatókat, mindenféle vonalkódtechnikai készülékeket, valamint kiegészítőket és kellékanyagokat is.

Cégünk legfőbb célkitűzése, hogy az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokat olyan emberi, technikai háttérrel biztosítsuk, amely megkülönböztet bennünket az informatikai szférában. Alapvető célunk, hogy cégünk ügyintézése, az ügyfelek kiszolgálása a lehető leggördülékenyebb és legrugalmasabb legyen. Meggyőződésünk, hogy ez a jó partneri kapcsolat egyik kritériuma.

Stabil ügyfélkörünk nagyrészt személyes ajánlások révén alakult ki, s ez azt jelenti, hogy az egyéni tapasztalatokon alapuló hírnevünk többet ér bármilyen reklámnál. Ügyfeleink elégedettsége annak köszönhető, hogy máshogy működünk. Ügyfeleink bizalmának megtartására és növelésére elhivatottságot érzünk magunkban, amely folyamatos ösztönzést ad napi munkánk során. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani ügyfeleinknek akik eddig megtiszteltek bizalmukkal.

Beat-Soft Bt.